Historiaa

Olen saanut Wales Tale's kennelnimen vuonna 1995 ja samana vuonna toukokuussa syntyi ensimmäinen pentueeni. Siitä lähtien olen kasvattanut pembroke welsh corgeja harvakseltaan. 2009 mennessä olen saattanut maailmalle 18 pentuetta.

Ensimmäinen corgini oli FIN MVA Angelhaken Tirlittan ja tämän koiran myötä menetin sydämmeni pemuille. Nykyinen lauman vanhin, 24.3.1998 syntynyt  FIN MVA Anserina's Keep My Dream on kaikkien tämän hetkisten kasvattieni sukutaulussa. Lisa on Koira isolla k:lla. Iästään huolimatta lenkkeilemme päivittäin 5-10 km lenkkejä ja leikkimieli on säilynyt.

Näyttelyissä olen käynyt koirieni kanssa kohtuullisella menestyksellä. Alkuaikana, kun aikaa tuntui olevan enemmän, kävin myös tottelevaisuuskokeissa sekä harjoittelimme koirien kanssa agilityä, vaikka emme koskaan yhtään kisastarttia tehneetkään. Sen lisäksi, että käyn koirieni kanssa näyttelyissä, toimin myös toisella puolen eli kehätoimitsijana sekä teen myös tunnistusmerkintöjä. Lisäksi toimin paikallisessa koiraporukassa kouluttajana ja rahastonhoitajana.