Olen saanut Wales Tale’s kennelnimen vuonna 1995 ja samana vuonna toukokuussa syntyi ensimmäinen pentueeni. Siitä lähtien olen kasvattanut pembroke welsh corgeja. Vuonna 2013 Wales Tale’s kennellille myönnettiin Vuolasvirta -palkinto ansiokkaasta kasvatustyöstä.

Ensimmäinen corgini oli FIN MVA Angelhaken Tirlittan ”Nella” ja tämän koiran myötä menetin sydämeni pemuille. 24.3.1998 syntynyt  FIN MVA Anserina’s Keep My Dream ”Lisa” on kaikkien tämän hetkisten kasvattieni sukutaulussa. Lisa oli Koira isolla k:lla.

Näyttelyiden ohessa kasvatustyöni alkuvaiheessa minulla oli vielä intoa harrastaa TOKOa sekä agilityä koirieni kanssa. TOKOssa kävimme erityisesti Nellan kanssa kisaamassakin. Myöhemmin on kisaamiset ja muutkin koulutuskentilläkäynnit jääneet elämän muiden kiireiden varjoon. Mutta ehkä joskus vielä…

Tällä hetkellä kotona on monen ikäisiä koiria, niin uroksia kuin narttujakin. Osa on näyttelykoiria, osa ”vain kotikoiria”, mutta kaikki yhtä rakkaita lemmikkejä ja kaikki omanlaisiaan persoonia. Lauman jatkoksi saapui myös yksi erirotuinen syksyllä 2019, volpino italiano narttu ”Lumi” Prima Neve Simona Simonetta. Lumi on sopeutunut isompiensa laumaan suorastaan erinomaisesti ja on osoittanut meille, miten erilaisia nämä kaksi rotua ovat.